Naujienos



 

 

 

 

Rinkos naujienos - ETICS konferencija

 

Tarptautinė išorinių tinkuojamųjų sudėtinių termoizoliacinių sistemų ETICS konferencija. Jos metu aptarti ETICS moksliniai tyrimai, perspektyvos, valstybių teisinio reguliavimo, gaisrinės saugos, poveikio aplinkai, perdirbimo, industrijos dalyvių bei kiti aspektai. 

___________________

Skaityti plačiau →

 

 
 

 

„Kauno šilas“. Kuo pasitarnavo įmonės reputacija

 

Įmonės reputacija, organizacijos kultūra, atsakingumas, įmonės valdymas, netgi įmonės savininkai, vadovai – yra tos dedamosios, kurios ne tik turi lemiamos įtakos gaminiui ir jo populiarumui rinkoje, bet ir padeda išgyventi sunkmečiais. „Kauno šilas“ yra realus to įrodymas.

___________________

Skaityti plačiau →

 

 
 

 

„Kauno šilas“ Proto industrijos kanale. Susipažinkime

 

 

Erikas Viršilas ir Proto indsutrijos komanda svečiavosi mūsų gamybos padalinyje Rietave. Laidoje „Kauno šilas“ direktorius, Vytautas Adomavičius, papasakos nuo kokios idėjos užgimė putplasčio gamyba Lietuvoje, pamatysite kaip gaminami putplasčio gaminiai, kurių net 98 proc. sudaro oras!

___________________

Skaityti plačiau →

 

 
 

„Kauno šilas“ komentaras apie polistireninio putplasčio gamybos rinką

 

Šiemet statybos projektams mušant naujus rekordus, kalbama apie įvairių statybinių medžiagų ir žaliavų stygių. Kokia situacija polistireninio putplasčio gamybos rinkoje? Paklausykite UAB „Kauno šilas“ direktoriaus Vytauto Adomavičiaus komentaro TV3 laidai „5 žvaigždučių būstas“.

___________________

Skaityti plačiau →

 

 
 

Gamyboje pradedame naudoti žaliają energiją

 

Esame atsakinga įmonė, todėl, didindami savo veiklos efektyvumą, pasirūpinome ir konkrečiu indėliu kaip tausoti planetos išteklius – įsirengėme saulės elektrinę, kuri užtikrins didelę dalį įmonės elektros energijos poreikių.

___________________

Skaityti plačiau →

 

 
 

Top įmonė

 

UAB „Kauno šilas“ pripažinta viena iš Top įmonių Lietuvoje 2020 m. Rekvizitai.lt apdovanoja tik nustatytus kriterijus atitinkančias įmones, todėl jomis pasitiki ir rekomenduoja kaip stabilias ir perspektyvias.

___________________

Skaityti plačiau →